7de muurschildering in Nieuw-Rijsenburgh

Dit doe ik nou zo graag. Muurschilderen….

Eerst een ontwerp maken en daarna de schets op doorzichtige sheets tekenen met watervaste pennen.
Deze sheets leg ik op een projector zodat de afbeelding zichtbaar is op de bewuste muur.
Zo kun je in een korte tijd een schets op de muur maken in de juiste verhoudingen door te vergroten of juist te verkleinen. Ieder onderdeeltje wordt dus apart geschetst zodat de grootte aangepast kan worden.
Voordeel hiervan is dat het minder tijd kost en de kosten hierdoor niet te hoog oplopen voor de klant. Het schilderen doe ik op gevoel. Al schilderend bepaal ik kleur en schaduw. Dat is het leukste om te doen vind ik.

Aan het werk op WG 281

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *